· Bu yazıda Şule Gürbüz’ün Öyle Miymiş kitabı ve kitabın bana tesiri üzerine konuşmak istiyorum. Kitap; Cennet Varken Cinnet Olabilir Mi?, Hayır Demeden İtiraz?, Öyle Miymiş? ve Sanki Daha Dünkü Cennet Kuşuyum olmak üzere dört bölümden oluşuyor. Coşkuyla Ölmek'te Sözün Görselleşmesi. Kategori Makaleler. Şule Gürbüz'ün Coşkuyla Ölmek kitabı üzerine bir yazı. Şule Gürbüz. Seval Şahin. Coşkuyla Ölmek. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.
Öyle Miymiş? kitabını okuduysanız inceleme eklemeyi unutmayın. Neokur kitap hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyor. Yazar: Şule Gürbüz. Yayınevi: İletişim Yayınevi. ISBN: Sayfa: sayfa Basım Tarihi: Ne yaptık biz sahi burda bunca vakit, dört mevsim, oğul uşak, bez tarak? Ne. Şule Gürbüz (born ) is a Turkish author, poet and clockmaker who has worked for the Directorate of National Palaces of Turkey since Her master in antique clockmaking is Cemal Gürgen. Awards. Writers Union of Turkey Public Publishing Award, for her book Saat Kitabı; Oğuz Atay Story Award (Turkey), for her book Zamanın Farkında. İlk izlenimim şu: "Öyle miymiş?", Şule Gürbüz'ün diğer kitaplarıyla doğrudan ilgisi olmayan bir kitap. Ruh aynı ama derinlik ve kuşatıcılıkta bir başka noktada, ruh aynı ama daha kavrulmuş, daha uzaklara gitmiş, daha çok şey görmüş, daha çok şey duymuş. "Coşkuyla Ölmek" önemli bir merhaleydi, "Öyle miymiş?".
Şule Gürbüz (born ) is a Turkish author, poet and clockmaker who has worked for the Directorate of National Palaces of Turkey since Her master in antique clockmaking is Cemal Gürgen. Awards. Writers Union of Turkey Public Publishing Award, for her book Saat Kitabı. Tüm bu sessizlik ve yalnızlık ihtiyacına karşın aşkın, coşkun bir metin Öyle miymiş?. Şule Gürbüz'ün kendi zihin ve inanış dünyasına yaptığı bu yolculukta, yazarın tüm. Şule Gürbüz'den okuduğum ilk kitaptı, kendisinden çokça bahsedildiğini duydum, alıntılarını çokça okudum ama bu zamana kısmetmiş işte okumak. Kitabın rahatça okunamadığından bahsedebilirim, cümlelerin genelde devrik yapıda kurulmasının yanında bahsi geçilen konunun ağırlığından da olsa gerek.
0コメント